Banner 468 x 60px

Photobucket
 

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Capre de vanzare-rasa Boier

0 comentarii
Caracteristici fizice, rasa Boier:

Acest tip de capre s-au format in urma colonizarilor olandeze care  le-au adus din Africa de Sud unde erau crescute de triburi autohtone.
Aceste capre, aduse de olanezi, s-au incrucisat cu alte capre provenite din India si Asia si a rezultat rasa Boier. Prin incrucisarea caprelor s-a urmarit obtinerea de capre de carne. Parul caprelor Boier este scurt si de culoare alba iar capul, gatul si urechile, sunt maro. Sunt foarte linistite si pot fii tinute impreuna cu oile sau vacile, fara probleme. O femela poate ajunge la 75 kg iar un mascul intre 90 si 130 kg. Carnea de capra Boier nu are miros de capra iar colesterolul acesteia este scazut si sunt usor de intretinut.




Reproductia la rasa Boier:

Fertilitatea acestor capre este foarte crescuta, isi ingrijesc cu atentie puii si pot fata de 3 ori in 2 ani, tapii se lasa pe tot parcursul anului cu caprele. In 2 ani se obtin minim 6 iezi de la o capra Boier.







Pretul unei capre Boier este 500 euro + Tva  (clientii care detin un cod fiscal intercomunitar nu trebuiesc sa achite TVA- ul)

Carantina costa 30 euro/bucata.



 
==============================================

Puteti achita si in rate dupa cum urmeaza:
 
30 capre de rasa Boer, rasa de carne si lapte:

avans este de 5580 euro
taxa unica de acordare este de 558 euro
36 rate lunare  a 442,73 euro

toate ratele contin 24% TVA


  *** ratele se acorda de catre banca

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu